x
Pentru a vă oferi o experiență mai bună, folosim cookies. Accept

Clienții tăi savurează cu ochii

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image

SERVICII FOTO

Creativitatea și pasiunea noastră pentru detalii transformă fiecare imagine într-o poveste care vorbește despre deliciile culinare. Împreună, aducem un zâmbet pe chipul clienților tăi, asigurând totodată eficiență și sprijin neîntrerupt.

  • Imagini care pun în valoare detaliile preparatelor.
  • Experiență vizuală atractivă pentru clienți.
  • Fotografii personalizate pentru brandingul afacerii.
Contactează-ne

SERVICIILE NOASTRE DE FOTO PENTRU MENIU

Abonează-te la Qmenu la 14 euro/lună și primești o reducere de 10% la serviciile noastre foto captivante, sporind atractivitatea vizuală a meniului tău digital cu o calitate profesională.

Dorești mai multe detalii?

Instrucțiuni de utilizare

Am creat un scurt ghid video pentru a te ajuta în crearea meniului accesează instructions.qmenu.md

Cum funcționează meniul digital de la Qmenu?

Qmenu oferă o platformă digitală intuitivă și user-friendly care îți permite să creezi, să editezi și să gestionezi în orice moment meniul online. Poți actualiza oricând produsele, descrierile, imaginile și prețurile folosind instrumentele noastre.

Care sunt beneficiile meniurilor digitale QR față de meniurile tipărite?

Meniurile digitale QR oferă avantaje precum actualizările imediate, economisirea hârtiei, accesul direct de pe dispozitivele mobile ale clienților și posibilitatea de a plasa comenzi și rezervări online.

Qmenu oferă suport și asistență tehnică?

Oferim suport 24/7 pentru a răspunde întrebărilor și asistență tehnică în cazul în care te confrunți cu anumite neclarități.

Ce voi primi dacă aleg Qmenu?

Dacă alegi pachetul nostru de 14 € vei primi un QR menu, ai parte de vizualizări nelimitate, poți include câte preparate vei dori, poți actualiza în orice moment produsele, primești 10% reducere pentru sesiunea foto și suport 24/7 din partea echipei noastre.